Vakantiehuis De Wokkel staat op een unieke plek: drie minuten lopen en je bent op het strand. Het dorp ligt op tien fietsminuten afstand. Vanuit de keuken,badkamer en tuin is er zicht op de felrode vuurtoren. Als je ’s avonds de gordijnen niet dichtdoet, werpt zij het licht met regelmaat in de huiskamer.

In huis heb je heerlijk de ruimte. Er is niet alleen veel leefruimte, maar ook een gezellig eetkeuken - met open haard! -, een prettige zitkamer en een bad om in te onspannen ontbreekt niet. Heerlijk na een dag wandelen en spelen. Rondom ligt een ruime tuin die we zoveel mogelijk op het duingebied rondom hebben afgestemd.

In veel vakantiehuizen zijn nog bijkomende kosten maar in de Wokkel zorgen wij, zonder extra kosten, voor twee fietsen voor volwassenen en bolderwagen! Ook geen gesjouw met beddengoed en keukenlinnen, schoonmaak- en meerkosten. Daar zorgen wij voor.

Ons vakantiehuis De Wokkel* staat voor een heerlijke tijd op Schiermonnikoog! Er is nog geen huurder geweest die niet beloofde en verzuchtte dat hij terug zou komen!

Over de naam: toen wij het huis kochten stonden de enorme plompe rondgemetselde pilaren al bij de voordeur, in het dorp sprak men over het huis met ‘de wokkels’ (vernoemd naar de wokkel -chips). Dit kenmerk hebben wij toen maar als (geuzen)naam boven de deur gezet. Vandaar De Wokkel dus…


Vriendelijke groet,

Cees & Els Verkerke
Vakantiehuis De Wokkel